Junatie 2, 36240 Kangasala020 7109 240 keskus ark. 8-16info@ko-ti.fi

Yksilöllinen valmistalo Valmis KO-TI

Uusi koti helposti ja turvallisesti

Omakotitalon rakentaja tekee satoja valintoja, jotka vaikuttavat asumisen mukavuuteen koko talon eliniän. Vuosien varrella pienestä virheestä voi kasvaa suuri harmi. Siksi unelmakodin suunnitteluun ja rakentamiseen kannattaakin valita kokenut ja luotettava kumppani. Valmis KO-TI on yksilöllinen valmistalo, joka on suunniteltu asiakkaalle yksilöllisesti tai asiakkaan omista suunnitelmista valmiiksi toteutettu omakotitalo.

Valmis KO-TI -toimitus tarkoittaa, että hoidamme puolestasi kaikki rakentamiseen ja rakennustyömaahasi liittyvät työt. Rakennusprojektin aikana sinä ja perheesi voitte jatkaa normaalia arkea, ottaa rennosti, keskittyä omiin harrastuksiin ja nauttia perheenne arjesta, sillä me huolehdimme, että budjetti pitää ja työt etenevät aikataulussa. Talon hinta ja sovittu muuttopäivä on tiedossa jo kauppaa tehtäessä. Valmis KO-TI sisältää kaiken suunnittelusta loppusiivoukseen. Me hoidamme viranomaisten kanssa rakennuslupa-asiat ja tarkastukset sekä työmaan kokonaisuudessaan. Sinä pääset muuttamaan valmiiseen kotiin.

Valmis KO-TI on räätälöitävissä tai suunniteltavissa ammattitaitoisten suunnittelijoidemme kanssa aidosti yksilöllinen asiakkaan tarpeisiin ja tontille suunniteltu omakotitalo, jonka sisustus ja tekniset järjestelmät ovat asiakkaan toiveiden mukaan toteutettuja.

Yhteistyössä

Yhteystiedot

Rakennustyö KO-TI Oy
Junatie 2
36240 Kangasala

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä myyntiimme

Please wait...

Myynti

Jussi Siukola
jussi.siukola@ko-ti.fi

Jussi Siukola

Kimmo Klami
kimmo.klami@ko-ti.fi
Kimmo Klami

Rakennustyö KO-TI Oy
valmistalo esittelyt
Valmistalot paikallisesti Pirkanmaalla
Suunnittelemme ja rakennamme laadukkaat, viimeistellyt kodit Pirkanmaalla.
Suunnittelupalvelumme avulla saat kauniin ja toimivan kodin, joka pysyy budjetissa.
Sinua lähellä
Valmistalo toimituksemme suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ammattitaitoiset suunnittelija ja kaikki hankeeseen osallistuvat vastuuhenkilöt löydät toimistoltamme Kangasalta.
Valmistalot laadukkaasti viimeistelyä myöten
Paikalliset kotimaiset tekijät, ammattitaitoinen suunnittelu ja työnjohto. Tarkka laadunvalvonta takaa hyvän lopputuloksen.
Menu
EXTRANET